Yoga Assen Welbewegen

wo 5 sep - vr 28 jun

Beschrijving

Yoga Assen Welbewegen
Oase van rust
In onze stressvolle samenleving zijn veel mensen op zoek naar manieren om te kunnen ontspannen en om in balans te blijven. De wekelijkse Yogales is zo’n moment om helemaal tot rust te komen. Het weer in verbinding komen met jezelf kan een moment zijn om naar uit te kijken. Door de mindfulness in de yogales leer je beter te accepteren wat moeilijk voor je is en om door de week heen goed voor jezelf te zorgen.

Welke Yoga in Assen bij WelBewegen?
Willeke Beckeringh is zowel fysiotherapeut als kwaliteits-Yogadocent. Zij geeft een combinatie van rustige Hatha Yoga, meridiaanyoga, jnana yoga en mindfulness. In deze Yoga kun je je goed en snel ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk. Je leert om echt te gronden, maakt op een positieve manier contact met je lichaam en komt helemaal in het hier en nu.

Je hoeft niet speciaal lenig te zijn voor echte Yoga. Uitdagende Yogahoudingen komen wel aan bod, maar worden goed opgebouwd zodat je niet over grenzen gaat. Ook in de actieve Yogahoudingen leer je je ontspannen: Kracht en Ontspanning gaan hand in hand! De aandacht naar binnen is vriendelijk, zonder prestatiedruk. Dat schept ruimte voor een diepe innerlijke rust.

Welbewegen is vanaf september weer elke woensdag van 10.45 tot 12.15 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur actief in Podium Zuidhaege.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info