Ik zomer je

  • Schrijven
  • Zuid-Holland

Beschrijving

Hallo ,
Ik ben Jolanda van der Rest en #iktoon mezelf als amateur dichteres.
Ongeveer tien jaar geleden ben ik gedichtjes gaan schrijven en heb er inmiddels aardig wat! Zelfs heb ik een keer het lef gehad er eentje voor te dragen tijdens een evenement in Utrecht, waar het voor iedereen mogelijk was een gedicht voor te dragen. Ik ben een enorme dromer en geloof dat alles kan! Kruip dus lekker vaak weg in mijn fantasie wat soms hele leuke hersenspinsels veroorzaakt.
Een eigen gedichtenbundel zou natuurlijk ook fantastisch zijn ,dus wie weet komt deze droom ook een keer uit!
Zo ben ik ook werkzaam als vrijwilliger op een basisschool en haal daar graag het beste in de kinderen naar boven ,vooral het geven van zelfvertrouwen en liefde voor taal is mijn grootste missie!

Creatief kunnen en mogen zijn en geloven in je dromen vind ik heel belangrijk in het leven van kinderen.
In mijn eigen avontuur om mezelf te vinden en te laten zien heb ik zelfs een website gemaakt waar ik veel laat zien van wie ik ben en wat ik doe. Er zijn vooral veel traktaties van recycle materiaal te vinden die ik heb uitgedeeld aan de kinderen op school als verrassing.
Ik vertel ook mijn verhaal en hoe ik er toe gekomen ben deze site te maken.
Het schrijven van gedichten en dat creatief vorm geven is wel mijn favoriete bezigheid. Op de website staan een aantal gedichten, die ik speciaal voor de site heb uitgekozen. Sinds kort heb ik een instagram account en ben helemaal verslingerd geraakt aan het plaatsen en lezen van gedichten .Ik voel me door sommige gedichten uitgedaagd en dat helpt me steeds betere gedichten te schrijven, dus dat is alleen maar leuk! Als jullie op de website willen kijken mag dat natuurlijk De naam is Joolslittlepinkplace.jouwweb.nl.
Mijn idool Toon Hermans heeft grote invloed op me gehad(en nog steeds) !
Hij is een grote inspiratie voor mij !
Stiekem probeer ik hem vaak te betrekken in mijn amateur kunstšŸ„°

Like deze challenge

Deze challenge heeft al 1 likes!