Rainbow wave

  • Beeldend , Dans , Film/Fotografie , Theater
  • Friesland

Beschrijving

DANK voor deze mooie co-creatie!

Ik heb in de afgelopen weken mijn levensvreugde en passie voor zon, zomer, natuur, beweging, theater en het LEVEN ZELF “laten dansen” in verschillende rainbow waves waarin ik verschillende creatieve expressies combineer: dans, theater, beeldend, fotografie/film, muziek. Mijn hart roept me gewoon naar een plek of gebeurtenis. In het NU-moment ga ik een samendans aan met ALLES wat op dit moment openstaat voor pure ont-moeting en co-creatie.

LEVEN is de meervoud van LEF! Elke spetter kleur maakt de regenboog compleet die we met zijn allen weven. Elke spetter levensvreugde opent de vleugels van het hart! Elke creatieve salto leert je vliegen en verbind alle kleuren en talenten van hart tot hart! De LEF om je ware kleuren te laten zien, de vleugels van je hart uit te slaan en vrij te gaan vliegen creëert  een regenboogbrug waarmee we niet alleen een leuke zomer kunnen overbruggen – we creëren een brug naar een NIEUW LEVEN!

Dat wat achter je ligt en dat wat voor je ligt IS NIETS, vergeleken met dat wat IN JE IS.

Ik ben dankbaar als de regenboogvleugels van mijn hart die van een ander aanraken en zo een verrassend nieuwe RAINBOW WAVE ontstaat – zo DANK ik Hendrika Lageveen voor haar amazing co-creatie in dansperformance HARTVONK en het creëren van foto’s en filmeditie! En een grote DANK aan mijn zonen, die me letterlijk en figuurlijk altijd supporten, om mijn vleugels uit te slaan en samen met mij erin geloven, dat je kunt vliegen!

DANK voor jouw unieke rainbow wave!

We ont-moeten elkaar op de regenboogbrug! WELKOM!!!

Zonnige groet, Ute

Like deze challenge

Deze challenge heeft al 29 likes!