Roos de Vries

  • Dans , Muziek , Schrijven
  • Groningen

Beschrijving

Twee jaar geleden was ik bijna dood geweest, ben ik als voetganger geschept door een auto.
Ik ben letterlijk drie keer over de kop gevlogen en heb drie knallen tegen de auto gemaakt voordat ik op de straat belande. De auto was er zowat erger aan toe als ik. Ik kan me van het ongeluk zelf, gelukkig, niks meer herinneren. Maar hoe ik me daarna voelde des te beter. Ik voelde me volledig aso en tegelijk voelde ik me mijn ware zelf. Dit was ook het moment dat ik besefte dat als ik als jongetje was geboren, wat ik graag had gewild bleek na het ongeluk, ik Wolf had geheten en dat is altijd blijven leven in me sinds die tijd.

Voor mij staat deze zomer in het teken van mijn best doen voor mensen om wie ik geef.
En geld verdienen op alle mogelijke manieren (verschillende bijbaantjes, muziek maken op straat, muziek maken met vrienden, hard werken) zodat ik in september de vooropleiding van het Conservatorium Docent Muziek kan volgen.

Zomer gaat over vieren en over je tijd nuttig besteden.
Dit filmpje gaat over het ongeluk wat ik twee jaar geleden in mei had en toen lag ik een hele zomer in bed en werd ik geholpen door thuiszorg. Dit jaar zorg ik ervoor dat ik het feit dat ik een tweede kans heb gekregen optimaal zal benutten.
Crisis of geen crisis: het is wat mij betreft tijd voor dromen leven, verwezenlijken en authentiek naar buiten treden in al je facetten.

Met blote voeten dansen en zingen en 's ochtends vroeg kunnen zwemmen, lieve mensen kennen, genieten en LEVEN.

Like deze challenge

Deze challenge heeft al 1 likes!