10e shantycafé De Vechtse Parlevinkersa

zo 7 nov 15:00 - 18:00

Beschrijving

10de Shantycafé van De Vechtse Parlevinkers
Vrije tijd
Op zondagmiddag 7 november organiseert shantykoor ‘De Vechtse Parlevinkers’ uit Maarssen van 15.00 uur tot 18.00 uur voor de tiende keer een shantycafé. Nu in paviljoen “De Wilgenplas”, Maarsseveensevaart 7c, 3601CC Maarssen.

Vanwege het succes van eerder gehouden shantycafés organiseren de Parlevinkers weer opnieuw deze samenzang.

Bij een shantycafé staat de bezoeker centraal. Muzikanten, accordeonisten en slagwerkers van De Vechtse Parlevinkers en ook die van andere shantykoren zijn aanwezig om samen met u muziek te maken en u te ondersteunen bij het zingen van shanties en zeemansliederen. U hoeft de tekst van de liederen niet uit het hoofd te kennen, want die wordt op een scherm geprojecteerd. Wilt u meezingen?? Dat kan!!! U bent van harte welkom.

We nemen u mee op de woelige baren en gaan er weer een fantastisch feest van maken. De toegang is gratis, u kunt zo binnenlopen, maar wel met een geldige QR-code.

De Vechtse Parlevinkers zijn op zoek naar nieuwe zangers, die ons koor komen versterken. Bent u geïnteresseerd, meld u dan aan via ons emailadres of kom op een van onze oefenavonden lijken
info@parlevinkers.nl. Zie ook www.parlevinkers.nl

Tot 7 november a.s.

Individuele deelnemers

Accordeonisten en bezoekers

Meer info

Bezoek deze website voor meer info