Bijzondere verhalen

Ben jij of ken jij bijzondere mensen die aan kunstbeoefening doen? Laat het ons weten via info@iktoon.nl en wie weet zetten we die persoon in de spotlights.

Anni

Ze is de enige kunstenaar binnen haar familie, maar creativiteit loopt als een rode draad door haar leven.

Lees verder

Daniëlle

Daniëlle won de publieksprijs van de iktoon-challenge 2020. 'Had je me vier jaar geleden gevraagd om iets creatiefs te maken, dan had ik gezegd: je bent hartstikke gek, dat kan ik helemaal niet. En nu doe ik het met één hand.'

Lees verder

Esther

Met haar illustraties creëert Esther een wereld waar ze graag wil zijn. 'In het gewone leven moet je compromissen sluiten, maar bij het tekenen hoef ik dat niet. Ik kan helemaal mezelf zijn.'

Lees verder

Femke

Femke ontdekte in haar vrije tijd wat voor leuks je nog méér kunt doen met programma’s als Illustrator en Photoshop, zoals vector tekenen.

Lees verder

Ilana

Een vriendin van Ilana stuurde haar de link door van de iktoon-challenge. En ze dacht: wie niet waagt, wie niet wint. ‘Ik vond de vrolijke zomerkleuren van mijn schilderijen wel bij het thema ‘Vier de zomer’ passen.'

Lees verder

Ivo

Ivo schrijft gedichten, schildert, maakt uit niets iets of doet aan street art.

Lees verder

Maarten

Een carrière switch gaf een boost aan de creativiteit van Maarten. Nu presenteert hij zichzelf dagelijks met stories op Instagram.

Lees verder

Mike

KAPOT! is een band met vier 50+ -mannen met grijze koppen die een hoop lawaai maken en veel plezier hebben. Het is meer dan muziek, het is een herboren vriendschap.

Lees verder

Monika

Als kind tekende Monika al het behang bij haar moeder onder. Inmiddels combineert ze fotografie met verf, tekeningen of objecten. Met haar werk 'Mondkapje met verse bloemen' werd Monika Beste Amateurkunstenaar van Zuid-Holland.

Lees verder
1 2 3 4 5 6