15 jaar Cheek2Cheek: Concert Carel Kraayenhof met zijn Sexteto

za 13 mei - zo 14 mei 19:30 - 03:00

Beschrijving

Een uniek concert op een unieke locatie: Op deze avond speelt Carel Kraayenhof met zijn Sexteto 1 luister en 2 danssets (afterparty en tijdens pauzes DJ Arthur). Tijdens de 1e set staan de stoelen op de dansvloer, daarna wordt deze voor de dansers vrijgemaakt.
Tijden: 19.30 deurenopen, 20.30 1e set (luister), 21.30 2e set (dans), 22.15 3e set (dans). daarna tot 00.00 afterparty in de grote zaal en daarna in De Danswerkplaats.
Voor wie alleen wil komen luisteren (niet-dansers) zijn er vooraan luister plaatsen gereserveerd en voor een beperkt aantal echte liefhebbers zijn er VIP kaarten (zie onderaan).
Carel heeft in 2002 voor de supersnelle start van mijn school voor Argentijnse Tango gezorgd door Adios Nonino te spelen bij het huwelijk van Maxima en Willem Alexander. En in de jaren daarna heb ik op twee verschillende gelegenheden mogen dansen eenmaal met zijn muziek als begeleiding en eenmaal ter ere van hem.
De locatie van dit concert is de oude Prodentfabriek. Deze prachtige industriele locatie bevindt zich in De Nieuwe Stad, naast De Danswerkplaats. Kaartverkoop is gestart.
Tickets: VIP (75 euro, incl koffie/thee, de beste plaatsen, meet&greet na afloop met Carel Kraayenhof en de orkestleden en glas Salentein Malbec), Luister ticket (30 euro, goed zicht gedurende het hele concert, incl kop koffie/thee bij binnenkomst) of Dans ticket (25 euro, goed zicht tijdens de luisterset, stoelen gaan achter de dansvloer na de 1e set), kopje koffie/thee bij binnenkomst, afterparty voor dansers. Allel tickets zijn incl. BTW en Servicekosten.

Let op: Voor dansers is er een arrangement 2 concerten, 2 afterparties, koffie/thee 13 mei, soep/brood 14 mei (40 euro all in) Let op, dit arrangement is alleen via ticketshop te koop, niet aan de deur.

Reserveer nu je ticket: https://www.ticketkantoor.nl/shop/cheek2cheek
Je kunt ook zonder concertbezoek naar de afterparty met DJ Arthur, toegang na 23.00 uur, kosten: 5 euro, betalen bij de ingang.

Op zondag deel 2 van het festivalweekend met het Russische orkest Solo Tango orquesta, afterparty en tijdens pauzes DJ Jens-Ingo: https://www.facebook.com/events/352004195194175/ (alleen voor dansers, geen luisterplaatsen. Ticket voor alleen deze avond 25 euro)

In mei 2002 heb ik Cheek2Cheek vastgelegd bij de Kamer van Koophandel. Een grote stap; na vele jaren in de IT gewerkt te hebben mijn hart gevolgd.
Nu 15 jaar later wordt het tijd voor een feestje. Hoe bijzonder is het om iedere dag weer met een grote glimlach werk te mogen doen wat vooral ook je hobby is. Van eenoog tussen de blinden naar een volwassen school met veel enthousiaste en gemotiveerde leerlingen. Met prachtige salons en oefenavonden, soms een verrassende Pop-UP. Met workshops voor beginners, voor dansers, soms gastdocenten en dit jaar voor het eerst een zomerweek in Zuid Frankrijk. Met mijn fijne mededocenten in al die jaren: Arthur Abel, Adrian Ruch, Jelle de Vries en nu voor alle lessen en bijna alle workshops en optreden Joris Groenewegen. Een superteam aan vrijwilligers die iedere week de oefenavonden organiseren en soms iets speciaals doen. En met een gezin hier thuis dat mij steunt en helpt. Ik ben een bevoorrecht mens en daarom is het tijd voor dit feestje.

fotograaf: Sieger Homan

Meer info

Bezoek deze website voor meer info