25e Straattheaterfestival De Ronde Venen

za 17 jun 10:00 - 17:00

Beschrijving

Het straattheater festival viert dit jaar zijn zilveren jubileum. Al 25 jaar brengt de organisatie een heel speciaal en bijzonder feest in het dorpscentrum van Mijdrecht. Het straattheaterfestival is dit jaar op zaterdag 17 juni natuurlijk extra speciaal met vele verrassende artiesten en duizenden blije bezoekers!

Het programma dat de organisatoren voor de 25e editie van Straattheaterfestival De Ronde Venen in petto hebben, is veelbelovend. Met wederom spectaculaire acts op en rond het Raadhuisplein en ontwapenende duo’s en groepen die zich door de straten van het Mijdrechtse dorpscentrum bewegen. Maar ook met ontroerende en bijzondere optredens van vele lokale artiesten uit De Ronde Venen. Een bonte mix dus weer van lokale culturele verenigingen en talenten en professionele artiesten met straattheater, dwaze straatmuziek, circustheater en acrobatiek, de mix die iedereen zo leuk vindt. Dit jaar met optredens van o.a. Amstel Blazers Collectief, De Capo’s Popkoor, Dansstudio Sietske, Jazz- en showballet Nicole, ROM koor,dansshow leerlingen Karin Dieters en Aino Merits, Sister Act (levende standbeelden) en de VIOS (Twirl afdeling)
Het festival is van 11:00 tot 17:00 en is vrij toegankelijk voor iedereen. De komende weken wordt op de website van het straattheater bekend gemaakt hoe het complete programma eruit komt te zien: www.straattheaterdrv.nl

Meer info

Bezoek deze website voor meer info