30 jaar ZIMIHC: Cultuurproeverij - ZIMIHC's Streetfood- en Kunstfestival

zo 16 jun 15:00 - 20:00
  • Muziek , Dans , Beeldend , Theater
  • gratis
  • Braziliëdreef 2
    3563 CK Utrecht
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Op 16 juni presenteert ZIMIHC’s kunst en lekker eten tijdens de Cultuurproeverij – ZIMIHC’s Streetfood- en Kunstfestival. Ontdek de culinaire en kunstzinnige hoogstandjes van bewoners van Overvecht en proef hapjes en drankjes uit alle windstreken. Lokale cateraars verkopen streetfood van over de hele wereld: van India tot Libanon en van Marokko tot Columbia, van exotische samosa’s tot een simpele pizzapunt. Diversiteit om op te eten! Ook zijn er zowel binnen als buiten optredens van diverse artiesten, acts van Stut Theater, er is muziek, kunst en nog veel meer. Het festival vindt plaats van 15.00 – 20.00 uur in en rondom ZIMIHC theater Stefanus.

ZIMIHC werkt voor dit evenement samen met winkeliersvereniging de Klop, Stut theater en Mio partner. Kijk voor meer informatie op onze website.

De Cultuurproeverij is onderdeel van ZIMIHC’s 30-jarig jubileum: elk weekend van juni trakteert ZIMIHC op feestelijke evenementen verspreid over de stad Utrecht. We trakteren op optredens, blaasmuziek, festivals, workshops, theater en nog veel meer.

Individuele deelnemers

Stut theater, DOK030, en nog veel meer.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info