30 jaar ZIMIHC: Utrecht Tekent

za 8 jun 10:00 - 18:00
  • Beeldend
  • gratis
  • Kruising van de Wenenbrugpromenade en Luxemburgpromenade
    3541 Utrecht
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

ZIMIHC trakteert samen met het Huis van Betekenis op zaterdag 8 juni 2019 op een eigentijds Montmartre waarin de tekenkunst centraal staat. Vanwege het weer tekenen we binnen: in een groot pand op de hoek van de Wenenpromenade en Luxemburgpromenade. Hou het facebookevent in de gaten voor updates!

Kijk, koop kunst of ga ’s middags zelf aan de slag in een van de vele gratis workshops. Volg een tekenbootkamp, kom stoepkrijten of ramen beschilderen, maak de langste tekening van Leidsche Rijn of duik in de toekomst met de tekenjukebox! Er wordt op heel veel verschillende manieren getekend: traditioneel met potlood en papier, maar ook stoepkrijttekenen voor kinderen, tekenen op glas voor jongeren, werken met acryl en nog veel meer.

We werken in dit evenement samen met Huis van Betekenis, de HKU, De Inktpot, Erwin Blok, Jeugdfonds Cultuur en Leidsche Rijn Centrum.

ZIMIHC is dit jaar 30 jaar oud! En dat vieren we graag met jou. De hele maand juni staat in het teken van ons jubileum. Elk weekend in juni organiseren we feestelijke evenementen verspreid over de stad Utrecht. We trakteren op optredens, blaasmuziek, een streetfood- en kunstfestival, workshops, theater en nog veel meer.

Individuele deelnemers

O.a. workshops van illustrators van Huis van Betekenis!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info