AH Castricum (Fan)Fare-well concert Emergo Castricum samen met Amsterdam Brass

zo 25 jun 16:00 - 18:30

Beschrijving

Komende zomer vindt in Kerkrade het Wereld Muziek Concours (WMC) plaats. Zowel het fanfareorkest van muziekvereniging Emergo als Amsterdam Brass nemen deel aan dit topevenement. Op deze middag laten zij horen al bijna klaar te zijn voor hun deelname.

Emergo laat zowel het verplichte werk A Diamond for Parker horen, als het keuzewerk Trance. Oorspronkelijk is dit werk door Thomas Doss voor brassbands geschreven, maar speciaal voor Emergo heeft Harrie Janssen daar een arrangement voor fanfare van gemaakt.

In de voorbereiding op het optreden op zondagochtend 16 juli is dit het laatste concert van Emergo in Castricum. Een mooie mogelijkheid voor de inwoners van Castricum om hun muzikanten uit te zwaaien.

Amsterdam Brass staat onder leiding van Pierre Volders. Naast een fantastische en inspirerende dirigent is Pierre solotrombonist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en vakdocent trombone aan het Conservatorium van Amsterdam. Amsterdam Brass komt uit in de Kampioensdivisie en draait al jaren mee aan de brassbandtop van Nederland. Dit wordt een spetterend concert!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info