An Evening With Seaside Big Band

wo 29 mei 20:00 - 21:00

Beschrijving

Op woensdagavond 29 mei is er weer “An Evening With Seaside Big Band” in Café Lokaal aan de Seaside Bigband Anthonie Verherentstraat 5 in Heemskerk.

Inmiddels traditie dat ook deze avond in het teken van IkToon zal staan. Aan de vooravond van de campagne zal de band om 20.00 uur een uur durend optreden verzorgen, direct gevolgd door een jamsessie o.l.v. de dirigent van de band. Die avond zal dat Florian Sperzel zijn. Florian heeft de band inmiddels al een paar keer zeer succesvol geleid en weet met zijn manier van dirigeren ook van elk optreden weer een feest te maken. De toegang tijdens deze avond is uiteraard gratis en uw komst zeer de moeite waard!

Het repertoire van de band bestaat uit een mengeling van jazz, blues, rock en latin. De meeste nummers zijn eigen composities van de dirigent, dan wel arrangementen
van hem van bestaande composities. Er is ook een aanzienlijke taak weggelegd voor de zangeres van de band. Tijdens de repetities wordt veel aandacht besteed aan samenspel, muzikale speelvreugde, persoonlijke mogelijkheden en ontwikkeling van de bandleden. Naast dat er wordt gespeeld van geschreven muziek, is er ook veel aandacht voor improvisatie. De band repeteert iedere woensdagavond in Cultuurhuis Heemskerk.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info