Aryewinder (1992) is autodidact (outsider) kunstenaar en toont van donderdag 1 juni t/m vrijdag 14 juli 2023 een variatie van zijn handgemaakte kunstwerken in bibliotheek Leidschenveen én geeft twee workshops.

do 1 jun - vr 14 jul
  • Beeldend , Schrijven
  • Emmy Belinfantedreef7
    2492 JT Den Haag
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Aryewinder (1992) is autodidact (outsider) kunstenaar en toont van donderdag 1 juni t/m vrijdag 14 juli 2023 een variatie van zijn handgemaakte kunstwerken in bibliotheek Leidschenveen. Hij laat zich inspireren door geometrische patronen uit diverse wereldculturen. Als grondstof gebruikt hij vaak afvalmaterialen om nieuwe kunstobjecten te maken zoals zijn colliers gemaakt van de metaalsluitclips van mandarijn- en knoflooknetjes. Speciaal voor bibliotheek Leidschenveen geeft hij twee workshops. Eén voor volwassenen: Kalligrafie; de kunst van het schoonschrijven, én een tweede workshop voor kinderen vanaf 10 jaar: aquarelleren.

Zaterdag 17 juni 2023
Workshop Kalligrafie
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het schoonschrijven van je naam met Oost-Indische inkt. Je werkt op dik papier en met een bamboe kalligrafiepen en andere tools zoals een bamboe-satestokje of plastic vork.

Vrijdag 23 juni 2023
Workshop Aquarelleren
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het bedenken en schilderen van je eigen fantasiebloem(en). Je werkt op dik aquarelpapier en met grote en kleine kwasten.

Reserveren
Wil je leren kalligraferen of aquarelleren? Reserveer een plekje via de knop/button op de website van de bibliotheek.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info