Bekende naam exposeert in Ommoord

do 18 jan - wo 31 jan

Beschrijving

De Ommoordse kunstenaar Danny Rubens heeft niet alleen zijn naam mee, maar ook zijn talenten. Hij exposeert zijn schilderkunst in het 1ste kwartaal van 2024 op één van de expositielocaties in Ommoord, die wordt verzorgd door de Kunstkring Prins Alexander: de muren van de Fysiotherapie Ommoord aan de Brandplaats 15. U kunt er een kijkje nemen van maandag tot en met vrijdag, tijdens de geldende openingstijden van de fysio.

Zijn schilderijen zijn gemaakt met acrylverf of met olieverf. Deze Rubens is al bekend van zijn portretten van bekende muziekartiesten, zoals The Rolling Stones en grote jazz virtuozen. Nu exposeert hij ook stillevens, landschappen en de stijl van Frans Hals.

Danny Rubens begon zijn carrière als etaleur, later werd hij decorateur en tegenwoordig schildert hij als zelfstandig kunstenaar. Hij ging op latere leeftijd naar de Vrije Academie en volgde verschillende specialistische cursussen om nieuwe technieken te leren doorgronden. Door de jaren heen waren en beleven zijn grootste inspiratiebronnen; muziek en andere cultuurvormen.

Danny is regelmatig te vinden in de expositieruimte Binnenhof 98 in het winkelcentrum Binnenhof in Ommoord. Binnenhof 98 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 13.00 uur tot 14.00 uu

Meer info

Bezoek deze website voor meer info