Bloasavond 2019

za 12 okt

Beschrijving

Wist je dat er in Heemskerk een gigantisch gezellig Dweilorkest bestaat? Iaa Doeje is de naam en wij zijn volgens eigen zeggen de meest muzikale ezels van de IJmond…..in ieder geval de gezelligste!

Ontstaan in 2001 en sindsdien een graag gezien orkest op onder andere vele feesten, braderieën, Sinterklaas intochten, wandel- en hardloop evenementen en Carnavals activiteiten. Zeer bijzonder met betrekking tot dat laatste is de ontstane band met Tilburg waar we al jarenlang een van de smaakmakers zijn bij het Carnaval aldaar.

Ook organiseren wij jaarlijks een bijzonder en uniek evenement in de regio onder de noemer ‘Blaosavond’. Dan komen er zo’n tien bevriende orkesten en blaaskapellen de pannen van het dak spelen in een zeer gezellige setting zonder wedstrijd element dus ‘just for fun’! Dit jaar is deze op 12 oktober, meer info hierover op onze Facebook pagina.

Wij oefenen op de maandagavond vanaf 20.00 uur vlakbij het Cultuurhuis en wel in het gebouw van muziekvereniging St. Caecilia op de Maerten van Heemskerckstraat 41A. Wees gerust eens welkom om te genieten van onze muziek of doe gezellig mee!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info