Concert regio-orkest muziekschool Boedijn - Aqua

zo 17 jun 14:30 - 15:45
zo 17 jun 20:15 - 21:30

Beschrijving

Let op: alleen voor leden van Rabobank West-Friesland

Het regio-orkest van muziekschool Boedijn is een projectorkest dat bestaat uit eigen leerlingen en gevorderde orkestmuzikanten uit de regio West-Friesland. Elk jaar repeteren zij een intensieve periode onder de vakkundige leiding van een professionele dirigent aan nieuwe repertoire. Dit voeren zij dan uit op het traditionele Oosterkerk-concert.

Het regio-orkest is een volledig symfonie-orkest dat muziek van de klassieke periode tot klassiek getinte muziek uit het heden speelt. Het afgelopen jaar bracht zij het programma ‘Aqua’ met composities waar het begrip ‘water’ de verbindende factor was. Speciaal voor het Rabo-ledenconcert geeft zij op 17 juni 2018, tijdens de Hoornse Stadsfeesten, een extra concert van dit programma.

Aqua
In dit concert wanen wij ons op de rivier De Moldau in het gelijknamige stuk van Smetena. We schuilen voor een verfrissende zomerse bui in A Gentle Rain en schuimen over de wereldzeeën met de schepen van de Onedin Line door de themamuziek van Aram Chatsjatoerjan. Uiteindelijk krijgen we het nog lastig met de Pirates of the Caribbean. In het laatste deel van het concert verandert het symphonieorkest in een echt metropoolorkest en dansen een aantal zangeressen met u in de regen met onder andere ‘It’s Raining Man’.

Individuele deelnemers

Alleen voor leden van Rabobank West-Friesland

Meer info

Bezoek deze website voor meer info