Concert Wereldvrouwenkoor Bianca C. voor Alpe d’HuZes

za 17 jun 20:00 - 22:00

Beschrijving

– Zaterdag 17 juni treedt vanaf 20:00 uur het wereldvrouwenkoor Bianca C. uit Utrecht op bij Podium Zuidhaege. Het koor geeft een benefietvoorstelling om geld in te zamelen voor onderzoek naar het vergroten van overlevingskansen bij kanker.

Dit gebeurt op speciaal verzoek van de Assense Jeannette Kuipers-Abbingh, die op 1 juni aanstaande als teamlid van het Centrum Leven Met Kanker maximaal drie keer de Alpe d’Huez gaat beklimmen om geld in te zamelen. Haar drijfveer hiervoor is dat haar vader en grootvader beiden overleden zijn aan kanker. De hoeveelheid gesponsorde euro’s is te volgen via deze link. De opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes.

Het uit Utrecht afkomstige koor, bestaande uit dertien vrouwen, wordt versterkt door vijf mannelijke gastzangers. Het koor zingt Latijns-Amerikaanse volksmuziek. Het concert bestaat uit delen van de bekende Misa Criolla van de Argentijnse componist Ariel Ramírez. De Chileens/Argentijnse groep Los Criollos, bestaande uit Alvaro Pinto Lyon, Orlando Miño, Rodrigo Cortes en Macarena Pizarro en dirigent Fred Abbingh begeleidt het koor. Daarnaast zingt het koor Argentijnse en Chileense liederen.

Aanvang 20:00 uur

Entree: € 10,00

Meer info

Bezoek deze website voor meer info