Crosstown Open Dag

za 8 jun 15:00 - 21:00

Beschrijving

Ben jij tussen de 14 en 25, woon je in of rondom Den Haag en heb je ambities op dansgebied? Kom dan kijken en meedoen bij Crosstown! Op zaterdag 8 juni ben je van harte welkom tijdens de Open Dag in het Korzo theater.

Wat ga je doen?
De dag start met twee workshops. Choreograaf Art Srisayam neemt je mee in de wereld van de moderne dans en leert je een stukje choreografie aan uit de voorstelling Hoop. Docente Sheree Lenting laat zien hoe je bij Crosstown les krijgt in urban dans. Nadat je hebt kunnen proeven hoe het is om bij Crosstown te dansen kun je speeddaten met oud-Crosstowners. Zij weten alles over Crosstown en vertellen je graag wat Crosstown voor hen heeft betekent. De dag wordt afgesloten met de voorstelling van de productiegroep van Crosstown.

Wannadance?!
De workshops tijdens de Crosstown Open Dag zijn gratis. Wanneer je meedoet aan de workshops kun je om 19.30 uur voor € 5,- naar de Crosstown voorstelling. Daarin zie je de productiegroep van Crosstown in stukken van Art Srisayam en Xclusiv Company. Wil je een hapje mee eten? Dat kan die dag voor € 7,50. Schrijf je in voor de Crosstown Open Dag op de Jong Korzo website.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info