Dansende Dames in Zeeland

za 17 jun - zo 25 jun

Beschrijving

In de derde week van juni doe ik mee met de kunstmanifestatie De Kunstschouw in Zeeland. De Kunstschouw biedt een platform voor zowel gevestigde kunstenaars als aanstormend talent. Op de locatie De Drie Wilgen in Ellemeet ga drie grote beelden uit mijn kunstproject ‘Dansende Dames’ tentoonstellen.

Over de Kunstschouw
De Kunstschouw verbindt hedendaagse kunst van circa 200 jaarlijks wisselende kunstenaars uit binnen- en buitenland met typisch Zeeuwse locaties. Kunst uit heel Nederland, België, Duitsland en van overzee krijgt een andere dimensie tegen de achtergrond van duinen, in authentieke ringdorpjes of op het Zeeuwse platteland in een boerenschuur. Ook privé tuinen en de oude verstilde kerkjes in het centrum van de ringdorpen openen tijdens de Kunstschouw hun poorten voor kunst van nu.

Over mij
Ik ben Zus van Zand en studeerde aan de kunstacademie Minerva in Groningen en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Toen mijn stem het liet afweten, stapte ik het bedrijfsleven in. Zichtbaar maken waarom en hoe mensen doen wat zij doen, dat werd mijn thema. Ik schreef er zelfs een inspiratieboekje over voor communicatieprofessionals getiteld: HIER BEN IK, met de uitnodiging om communicatie te orkestreren in plaats van te dicteren.

Naast mijn communicatiewerk werk ik als beeldend kunstenaar vanuit mijn Utrechtse atelier. Op mijn website vind je deze mijn werk waaronder de ´Dansende Dames´. Met deze en andere werken geef ik uiting aan de vrijheid die ik als vrouw in Nederland geniet en aan het plezier dat ik aan die vrijheid beleef.

Individuele deelnemers

Op dezelfde locatie doen meerdere kunstenaars mee. Zie de website van Kunstschouw voor meer informatie: www.kunstschouw.nl.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info