Danstheatervoorstelling Superrrhero

zo 25 jun 12:00 - 14:15
zo 25 jun 15:30 - 17:45

Beschrijving

SUPERRRHERO: creatieve knipoog naar burn-out

NIJMEGEN – Vergeet James Bond, Superman of X-Men en maak kennis met de Terrible Four! Deze superhelden waken met hun magische krachten over de veiligheid in Flexcity. Als op een dag een wereldberoemde diamant wordt gestolen, komen de Terrible Four razendsnel in actie om de dief te grijpen. Maar dan laten de magische krachten hen in de steek.

Met SUPERRRHERO levert Flex Dansstudio een gloednieuwe danstheatervoorstelling af vol spanning en sensatie. Dompel je onder in de felgekleurde popart wereld van superhelden die op krachten komen in een wellness resort. Zal het ze lukken hun krachten terug te krijgen?

SUPERRRHERO is een familievoorstelling met een knipoog naar het hedendaagse heldendom. Ruim 300 leerlingen van Flex Dansstudio in Nijmegen dansen, zingen en acteren onder de artistieke leiding van Jasmijn Wolfers.

Kaartverkoop
SUPERRRHERO is te zien op zondag 25 juni om 12.00 uur en om 15.30 uur in de Stadsschouwburg Nijmegen (geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar).

Prijzen: €10 (4e rang), €12 (3e rang), €14 (2e rang), €16 (1e rang)

Voor toegangskaarten ga naar onze website: http://www.flexdansstudio.nl/nieuws/bestelformulier

Tot en met donderdag 22 juni kunnen de kaarten via het bestelformulier besteld worden. Daarna zijn ze nog te verkrijgen op zondag 25 juni, aan de deur (contante betaling)!

Individuele deelnemers

Ruim 300 leerlingen, vanaf 4 jaar en ouder, van Flex Dansstudio in Nijmegen dansen, zingen en acteren onder de artistieke leiding van Jasmijn Wolfers.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info