Dansvoorstelling 'Evolution of Dance'

za 15 jun 00:20 - 00:22

Beschrijving

GORINCHEM – Theater De VijfZinnen vormt op zaterdag 15 juni ’s avonds het podium voor de dansers van showgroep ELEVEN van Balletschool Papillon.

Voor het ophalen van herinneringen komen de bezoekers van deze jubileumvoorstelling zeker aan hun trekken. Balletschool Papillon bestaat dit seizoen 45 jaar, Anja Rietveld geeft al 50 jaar dansles en collega Birgitta Jansen begeleidt haar leerlingen ook alweer 15 jaar. In die jaren heeft dans zich enorm ontwikkeld, maar de liefde voor dans is bij het Papillon-team onveranderd gebleven. De leerlingen van showgroep ‘ ELEVEN’ organiseren en dansen daarom ’s avonds de voorstelling ‘Evolution of Dance’. Zij krijgen daarbij versterking van een aantal speciale gasten. Oud-leerlingen worden van harte opgeroepen om naar deze reünievoorstelling te komen, herinneren op te halen en te genieten van de gezamenlijke liefde voor dans.

De voorstelling “Evolution of Dance” wordt gedanst op zaterdagavond 15 juni 2019 in Theater de VijfZinnen om 20.00 uur. Kaartjes in de voorverkoop kosten € 15, op de dag van de voorstelling betaal je aan de kassa € 17,50 voor een kaartje.

Kaarten worden in de voorverkoop uitsluitend verkocht via Balletschool Papillon, balletschoolpapillon@gmail.com of 0183-625008. Het is ook mogelijk om op 15 juni kaarten aan de zaal te kopen, mits voorradig.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info