De wereld rond met Harmonie de Spaarnebazuin

za 18 apr 20:00 - 22:30

Beschrijving

De wereld rond met Harmonie de Spaarnebazuin

Een wereldreis maken hoeft niet duur te zijn en kan zelfs in één avondje.
Harmonie de Spaarnebazuin nodigt u uit voor een muzikale reis op zaterdag 18 april in het Verhalenhuis in Haarlem. Vanaf 20:00 uur nemen wij u, onder leiding van dirigente Lindy Karreman, mee langs verschillende landen en de bijbehorende muziekstijlen.

Wat denkt u van een cruise vanuit de Verenigde Staten naar de Caribbean? Met een uitstapje naar Cuba! We gaan aan land in Zuid-Amerika, zeilen via Kaap Hoorn terug naar Europa om nog even uit te waaien op de Schotse hooglanden. Maar waarom stoppen bij de aarde als ruimtereizen binnenkort mogelijk is?

Laat u verrassen door de muzikale uithoeken waar wij u mee naartoe nemen. Na ons jubileumjaar in 2019 is deze wereldreis de opmaat naar nog meer leuke plannen. Uiteraard kunt u Harmonie de Spaarnebazuin op Koningsdag weer vinden in Spaarndam en geven we op 4 mei de herdenking bij het monument aan de Dreef in Haarlem weer een stemmige muzikale omlijsting. Maar houdt u onze website en Facebook pagina vooral in de gaten, er komt nog meer aan dit jaar.

Jules Verne beschreef een reis van 80 dagen om de wereld rond te gaan, maar voor u vatten wij dat samen in een paar uurtjes. Reis met ons mee op zaterdag 18 april, om 20:00 uur (zaal gaat open om 19:30 uur) in het Verhalenhuis, van Egmondstraat 7 in Haarlem. Kaartjes zijn €12,50 (incl. consumptie) voor volwassenen, kinderen reizen voor €5,- (incl. consumptie) mee.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info