Dijkhuizen Concert op het Plein

zo 25 jun 14:30 - 16:00

Beschrijving

Op zondag 25 juni laat Liemers Harmonie Duiven haar klanken horen op het Remigiusplein in Duiven. Tijdens het gratis toegankelijke “Dijkhuizen Concert op het Plein” speelt Liemers Harmonie Duiven verschillende aansprekende muziekstukken. Men kan hierbij denken aan de opzwepende ritmes van de samba, een spectaculaire slagwerk-act en bekende muziek uit films en popsongs.

Liemers Harmonie Duiven geeft met dit concert een vervolg aan het vorig jaar nieuw gestarte pleinconcert. “Vorig jaar was er al veel publiek, ondanks dat het Remigiusplein nog in aanbouw was. Dit jaar is het plein helemaal af en kan het publiek genieten vanaf de verschillende terrassen,” aldus Marianne Mayer, een van de organisatoren van het concert. Liemers Harmonie Duiven verwacht een gezellig, zomers namiddagconcert, voor een publiek van jong tot oud.

De jeugdorkesten, het harmonieorkest en de slagwerkgroep laten zich van hun beste kant zien tijdens het concert. Liemers Harmonie Duiven speelt met het concert ook in op de wens van publiek, horeca, detailhandel en gemeente om van Duiven een bruisend centrum te maken. “Het moet vooral een gezellige middag worden waar iedereen van kan genieten.” Het concert is vrij toegankelijk en begint op zondagmiddag om 14.30 uur.

Individuele deelnemers

Liemers Harmonie Duiven;
Harmonieorkest
Slagwerkgroep
Jeugdorkest
Jeugdslagwerkgroep

Meer info

Bezoek deze website voor meer info