Drum Battle

ma 21 jun 17:00

Beschrijving

Op 21 juni vindt de wereldwijde Make Music Day plaats. Dit is dé dag van de muziek! Daarom organiseert de OMF iets bijzonders: Drum Battle 2021. Met dit project kijkt de organisatie verder dan haar landsgrenzen. Er doen namelijk drummers en percussionisten vanuit de hele wereld aan mee. Op deze manier wil de organisatie verschillende culturen op muzikaal vlak aan elkaar verbinden. Elke deelnemende act speelt een drumsolo en sluit af met een afzonderlijk ritueel.

Voorafgaand aan Make Music Day organiseert de OMF verschillende workshops. Hier kun je als drummer of percussionist gratis aan meedoen. De workshops duren ongeveer een kwartier en vinden plaats op zondag 20 juni van 15:45 tot 17:00 uur. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over deze workshops.

Op maandag 21 juni om 17:00 zie je de video van Drum Battle op het Facebook-kanaal van Leeuwarden-Fryslân 2028, gelijktijdig met een livestream vanuit Londen, New York en São Paulo. Meer dan 30 drumbands uit Nederland, Nigeria, India, Brazilië, USA, Mexico, UK, Slovenië en Litouwen tonen hun kunsten. Hiermee drummen we letterlijk de hele wereld over! Kijk je mee?

Meer info

Bezoek deze website voor meer info