Dubbelconcert met koor Rock OuD Loud en de So&So band: Back tot the Sixties

wo 12 jun 19:30 - 21:45

Beschrijving

Rock OuD Loud is een gemengd koor van 50-plussers die het leuk vinden muziek te maken en te zingen uit hun jeugdjaren en dan met name de wat vlottere en stevige muziek van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, The Mama’s and The Papa’s, Status Quo enz. enz.
De muzikale leiding van Rock OuD Loud is in handen van Yko Hoekstra, die in Apeldoorn, in navolging van de koren in Kampen, Zwolle en Epe, op 3 oktober 2017 zorgde voor de oprichting van Rock OuD Loud Apeldoorn. Ook bij dit koor groeide het aantal leden (inmiddels 47!) snel; er is op dit moment een wachtlijst, zelfs voor heren!
In 2018 was het succes van Rock OuD Loud bij IkToon al overdonderend en dat zal dit jaar zeker niet anders zijn.
Op woensdag 12 juni 2019 treedt Rock OuD Loud Apeldoorn op in de Theaterzaal van Gigant, nu samen met de band So &So.

So&So is back to the sixties
De Apeldoornse Beatgroep So&So is eind jaren 60 ontstaan en is, na lange tijd van weggeweest helemaal toe aan een muzikale revival met de fans.
Beleef weer de muziek van o.a. the Kinks, the Motions, the Animals, Stones, Fleetwood Mac, Ottis Redding enz, enz.. en laat je meenemen naar de tijd van toen.
“Inmiddels is iedereen wat ouder, maar van binnen voelen we ons nog steeds jong!
Muziek maken is ons ding: vooral op de bühne!” aldus de band.
Check vooral even de website van So&So, en de website van de Apeldoornse bandjes begin jaren 60: http://waterloostation.nl/?page_id=362

Meer info

Bezoek deze website voor meer info