Eindproductie 2017! | Green Dance Studio

za 24 jun 19:45 - 23:00

Beschrijving

Op zaterdagavond 24 juni 2017 sluiten wij, Green Dance Studio, het jaar af met onze spetterende eindvoorstelling.

Sinds september 2014 zijn wij gestart met het eerste zelfstandige seizoen Green Dance studio! Na twee succesvolle eindvoorstellingen willen wij, nu het derde seizoen afloopt, deze geweldige traditie in stand houden!

Wij hebben in de afgelopen tijd de entree en de zaal om kunnen toveren tot onze eigen professionele dans studio – niet alleen, maar dankzij iedereen die vorig jaar aanwezig was bij de eindvoorstelling.
Ook dit jaar nodigen wij u allen uit en laten wij graag met plezier en vol trots zien wat we afgelopen jaar geleerd hebben.

> Het programma

19.45 – 20.30: Inloop gasten en drankje.
20.30 – 21.30: Voorstelling.
21.30: Naborrelen.

Aangezien het de vorige jaren een groot succes was en de sfeer erg goed was vragen wij geen entree, zodat iedereen er bij kan zijn. Dit jaar zijn wij van plan om een potje te maken om de leerlingen mee naar wedstrijden te kunnen nemen. Wij willen deze avond daarom wijden aan de mogelijkheid tot het geven van een vrijwillege bijdrage.

Graag zien wij jullie 24 juni!
Jochem van Aller, Jamie Woudstra, Leroy Themen & Derrick van der Leuv

> Achtergrond Green Dance Studio

Green Dance Studio is een jonge onderneming die vanuit een gemis aan professioneel begeleide dans in de buurt is ontstaan; Er was in de buurt geen mogelijkheid meer voor mensen – jong en ouder- om te dansen. Daarom hebben Jochem van Aller, Louis-James Woudstra & Leroy Themen besloten zelf het heft in handen te nemen. Ons doel was om met een fris team en een frisse visie een dansschool te creëren waar iedere dansliefhebber terecht kan.

Bij Green Dance Studio staan groei en positiviteit voorop. Wij willen een prettige en gezellige sfeer neerzetten waarbij de ontwikkeling van zowel danser als persoon voorop staat.

> De lessen

Onze lessen worden gegeven op de eerste etage van Daguerrestraat 16 (Dienstencentrum de Copernicus) te Den Haag We bieden lessen aan in Breaking (Breakdance) en Hiphop. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom om een keer een proefles bij te wonen.

> Reserveringen

Wegens de drukte van de vorige jaren is het mogelijk een reservering te maken voor een zitplaats, dit kan tot en met 20 juni.
Stuur hiervoor een mailtje naar greendancestudio@outlook.com

Voor meer informatie kijk op:
www.greendancestudio.nl of stuur een mailtje naar
greendancestudio@outlook.com

Meer info

Bezoek deze website voor meer info