Expo: Liefde voor verf

wo 12 feb - za 7 mrt 13:00 - 17:00

Beschrijving

Expositie “LIEFDE VOOR VERF”

Schilderschool d’ Oude Werf Nieuwegein bestaat 15 jaar: reden voor een feestelijke expo! 20 schilders van het Open Atelier van de Oude Werf tonen hun “LIEFDE VOOR VERF” in schilderijen gemaakt in de meest uiteenlopende stijlen en onderwerpen.

De openingsdatum is (heel toepasselijk) op Valentijnsdag en wel om 18:30 uur in het Kunstgein Podium in het atrium van het Stadshuis Nieuwegein. De expositie is vanaf 12 februari tot en met 7 maart te bewonderen.

Zangduo Sophie en Sake Hijlkema verzorgen de muzikale omlijsting en natuurlijk staat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaar.

Namens alle deelnemende kunstenaars -Alma Arentz, Yvon Baars, Sandra Bakker, Marieke Bremmer, Ellen van Dijck, Marja van Embden, Paula Hofman, Joyce Hogendorp, Jet Hoogenboom, Diny Jacobs, Erna Jongman, Elaine Koster, Wendy Lemmens, Judith van der Linden, Paul den Otter, Marijke Prenger, Carla Prins, Liesbeth Renckens, Lida Spliet, Joeta Verboom, Willy Verhoeven, Liem Che Yuen- en natuurlijk Sasja Bork nodigen u van harte uit om deze kleurrijke ode aan verf te komen bekijken.

Sasja Bork is in 90-95 als kunstenaar en docent opgeleid aan de Academie Minerva te Groningen. In 2005 opende ze haar schilderschool d’ Oude Werf in Nieuwegein sinds 2014 is zij de eigenaar van het pand. In het Open atelier wordt door de schilders naar eigen onderwerp gewerkt. De begeleiding is in handen van Sasja en geheel op maat. Daarnaast zijn er vijf docenten die les geven in schilderen en tekenen. Kijk voor meer op de website van het aterlier www.oude-werf.nl.

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op onze site http://kunstgein.nl/expositie . U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage aan de Raadstede 75 (voorheen Manschot) te bekijken.

Op de foto: Sasja Bork te midden van een aantal deelnemende kunstenaars.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info