Expositie en open dag De Kleine Tiki

zo 26 mei 11:30 - 15:30

Beschrijving

Op zondag 26 juni exposeren de studenten van De Kleine Tiki, school voor kunstzinnig dynamisch coachen en innerlijke ontwikkeling, zelfgemaakte werken bij Podium Zuidhaege. Thema van deze expositie is achter jezelf gaan staan en voor jezelf uitkomen. Door middel van de expositie kijken de studenten naar hoe ze zichzelf als kunstenaar en mens willen profileren.

De Kleine Tiki

Tijdens deze open dag kun je ontdekken wat De Kleine Tiki doet en inhoudt. De Kleine Tiki is bedoeld voor iedereen die zich spelend en kunstzinnig wil uitdrukken. En dus ook voor opvoeders, beroepsopvoeders, hulpverleners, therapeuten, begeleiders, onderwijzers, coaches en trainers die in hun helpende, educatieve of begeleidende werk ook kunstzinnig, creatief en spelend werkzaam willen zijn. Artistieke ervaring wordt niet gevraagd, wel levenservaring en de bereidheid tot zelfonderzoek. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor het meedoen aan onze cursussen. Van de cursisten wordt verwacht dat zij verantwoordelijkheid kunnen dragen voor hun eigen proces.

Je bent van harte welkom om de open dag te bezoeken en de kunstwerken te bezichtigen. De entree is gratis. De aanvang is om 11:30 uur en de open dag duurt tot 15:30 uur.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info