Expositie : uit het gevoel van !

wo 13 nov - za 28 dec 13:00 - 17:00

Beschrijving

Expositie “Uit het gevoel van”, is te zien van 13 november t/m 28 december in KunstGein Podium .

Beeldende kunst is echt een passie van deelnemende kunstenaars; Ellen Slegt, Christa Kruger schilderijen , Ad Witte fotografie en keramiek van Jenneke Penning Er is weer volop moois te zien, kom kijken en geniet in KunstGein Podium en de etalage aan de Raadstede 75 (voorheen Manschot) .
De opening van de expositie is op 22 november om 19.30 uur. Wees welkom!

Christa Kruger – schilderijen
Zij haalt haar inspiratie uit de dingen die zij in het gewone dagelijkse leven waarneemt, voelt en beleeft, en die zij als het ware projecteert in abstracte en kleurige composities. Christa hoopt dat mensen vanuit hun eigen fantasie en gevoel iets kunnen zien of voelen bij het bekijken van haar doeken.

Ellen Slegt – schilderijen en poëzie
Omdat zij ook poëzie schrijft, vallen haar schilderijen en poëzie vaak samen. Op deze expositie probeert zij haar gevoel overbrengen en vraagt de bezoeker zijn fantasie de vrije loop te nemen.

Ad Witte – fotografie
Met de in deze expositie getoonde foto’s laat hij zien die ‘op gevoel’ gemaakt zijn; wandelend door de natuur, of natuurlijke plekjes vaak in de buurt van Nieuwegein, genietend van de omgeving.

Jenneke Penning – keramiek
Bij deze expo zie je haar belangstelling voor mensen terug. Voor haar een uitdaging, want wat zijn treffende houdingen van de groep of individuen? Het werken met klei vindt zij een fijne bezigheid.

Op de foto: vlnr. Jenneke Penning, Christa Kruger, Ad Witte, en Ellen Slegt.

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op onze site http://kunstgein.nl/expositie .
U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info