Expositie winnaars Kunstcongres met perspectief regio Noord

di 1 okt - do 7 nov

Beschrijving

De winnaars van het Kunstcongres met perspectief regio Noord 2019 exposeren tot en met 7 november 2019 een selectie van hun werk in het Provinciehuis Fryslân aan de Tweebaksmarkt 52 in Leeuwarden . Het gaat om Quincy Knippers, Herman Westerdijk en Pieter Bouwkamp (publiekswinnaar).

Het Kunstcongres met perspectief is de plek voor beeldend kunstenaars met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ieder jaar organiseert UWV in samenwerking met publieke en private samenwerkingspartners vijf regionale Kunstcongressen. De dag staat in het teken van talentontwikkeling, exposeren en netwerken.
Op 18 januari 2019 heeft het Kunstcongres Noord plaatsgevonden in het Drents Museum in Assen. 28 creatieven uit Groningen, Drenthe en Friesland hebben hieraan deelgenomen. De kunstcommissie heeft alle werken van feedback voorzien en de kunstwerken van Quincy Knippers (Eibergen) en Herman Westerdijk (Haren) tot winnende werken geselecteerd. Het publiek koos voor het werk van Pieter Bouwkamp (Groningen). Als onderdeel van de prijs mogen deze kunstenaars exposeren bij gastlocaties in de regio. De expositie heeft CBK Emmen en VRIJDAG in Groningen reeds bezocht.

Van 24 september tot en met 7 november is de expositie te zien bij Provinciehuis Fryslân in Leeuwarden.
Meer informatie: https://perspectief.uwv.nl/kunstcongres en de video https://youtu.be/bcoBWI7lZvg.

Individuele deelnemers

Websites kunstenaars:
Quincy Knippers http://knippersindesloot.blogspot.com/
Herman Westerdijk hb.westerdijk@home.nl
Pieter Bouwkamp www.pieterbouwkamp.nl

Meer info

Bezoek deze website voor meer info