KUUB in beweging - Festivaldag

za 12 jun
  • Beeldend , Dans , Digitaal , Film/Fotografie , Muziek , Schrijven , Theater
  • Geestersingel 15a
    1815 GA Alkmaar
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

De afgelopen maand raasde KUUB als een wervelwind door Alkmaar. Samen met vele creatievelingen is er tijdens de Creatieve Bootcamp en Kunst Estafettes gecreëerd, gelachen en bewogen. Op 12 juni strijkt de wervelwind neer en is het tijd om het publiek in beweging te brengen met een hybride festivaldag! Beweeg jij mee?

Festival KUUB zou KUUB niet zijn als we de gecreëerde creaties uit de Kunst Estafettes niet op een bijzondere manier zouden tentoonstellen. Trommelgeroffel.. Dit jaar kan je KUUB in beweging live aanschouwen in een bootje. Ja, dat lees je goed! Op 12 juni vaar je een mooie route met vier stops. Bij elke stop zie je een eindresultaat van de Kunst Estafettes in de vorm van een film. Meevaren? Reserveer een tijdslot via www.festivalkuub.nl

Aangezien we ons aan de corona maatregelen moeten en willen houden, is er maar beperkt plek in de bootjes. Dit betekent dat niet iedereen KUUB in beweging live kan aanschouwen. Niet getreurd, voor diegene die buiten de boot vallen, is KUUB online te bewonderen. De vier eindfilms zullen 12 juni om 20:00 uur in première gaan en zijn te zien op ons YouTube kanaal: Studio KUUB. Houd onze socials dus in de gaten!

Tot KUUBS!

Individuele deelnemers

Iedereen die zich (in zijn vrije tijd) bezighoudt met theater, dans, muziek, beeldende kunst, poëzie of media.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info