Flower Parade Rijnsburg

vr 9 aug - zo 11 aug 16:00 - 17:00
  • Beeldend
  • Laan van Verhof 3
    2231 BZ Rijnsburg
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Flower Parade Rijnsburg bloemenspektakel met thema Beroepen
Flower Parade Rijnsburg is een echt bloemencorso. Toparrangeurs, afkomstig uit heel Nederland, verwerken maar liefst 300.000 bloemen en planten op praal-, muziek- en personenwagens. Een keur van voertuigen met de mooiste en meest bijzondere creaties. De Rijnsburgse parade is trendsetter op het gebied van bloemsierkunst.
Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 74e keer
Op zaterdag 10 augustus a.s. rijdt de fleurige parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Met twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een van de mooiste in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken van Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater.
Flower Parade Show vanaf 16.00 uur
Tip: bezoek op vrijdag 9 augustus de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf dit jaar al om 16.00 uur geopend. Een sfeervolle middag en avond met muziek en heel veel bloemen. Hier kun je op je gemak alle wagens bekijken en fotograferen. Op zondag 11 augustus zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Kijk voor route en tijden op www.rijnsburgscorso.nl
vrijdag 9 augustus: vanaf 16.00 uur in Bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg de ┬┤Flower Parade Show┬┤
zaterdag 10 augustus: de parade rijdt vanaf 13.00 uur door Rijnsburg en Katwijk en vanaf 18.30 uur door Noordwijk
zondag 11 augustus: de praalwagens staan op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk

Meer info

Bezoek deze website voor meer info