GEMENGD KOOR RESURREXIT BESTAAT 45 JAAR

di 13 jun 13:45 - 16:30

Beschrijving

In het kader van de ‘Muziekmarathon Tilburg’ zal Resurrexit op dinsdagmiddag 13 juni a.s. een Lenteconcert geven in wijkcentrum de Baselaer aan de Hoefstraat 175 in Tilburg. De aanvang is 13.45u en het concert is geheel gratis toegankelijk. Het concert staat onder muzikale leiding van Wil van Leijsen en wordt op piano begeleid door Cia de Backer-van Venrooij.
Resurrexit zal die middag een afwisselend programma ten gehore brengen, waaraan onze entertainer Eddy de Jezus zijn medewerking zal verlenen en een feestelijk tintje aan het concert zal geven door middel van een solistisch optreden met muziek uit de 60er en 70er jaren. En dit allemaal ook omdat Resurrexit 45 jaar bestaat. U vindt nadere informatie op onze website www.resurrexit.nl.
Wij hopen op uw aller belangstelling.

Individuele deelnemers

Aan dit concert in het kader van de Muziekmarathon Tilburg werken mee: Gemengd Koor Resurrexit met een afwisselend programma i.s.m. entertainer Eddy de Jezus, die als solozanger enige liederen uit de 60er en 70er jaren ten gehore zal brengen, mede t.g.v. het 45 jaar bestaan van Resurrexit, dat onder leiding staat van Wil van Leijsen en begeleid wordt op piano door Cia de Backer-van Venrooij.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info