Gospelkoor Deliverance zingt met 'Colorful Voices!'

za 15 jun 20:15 - 22:00

Beschrijving

Op zaterdag 15 juni zingt Gospelkoor Deliverance “Colorful Voices” in het Concertgebouw in Amsterdam.U kunt die avond luisteren naar sprankelende American Black Gospel met invloeden uit R&B en Soul.

Het Amsterdamse amateurkoor Deliverance bestaat dit jaar 20 jaar. Ze nodigt iedereen uit om dit mee te vieren. In twee decennia samen muziek maken zijn vriendschappen voor het leven ontstaan en heeft het koor een eigen interpretatie van de muziekstijl American Black Gospel ontwikkeld.
Onder professionele leiding van dirigent Erwin Young en pianist Rick Piepers zingt het driestemmige koor van 40 zangeressen soulful, sprankelend en swingend. Muzikale leiding en zangeressen maken ieder jaar zelf de uitdagende arrangementen met invloeden uit R&B en Soul. Een keer in het jaar brengt het koor dit repertoire ten gehore samen met een band, bestaande uit een gitarist, bassist en percussionist. U kunt deze avond luisteren naar een veelzijdig repertoire dat uiteen loopt van serene ‘power ballads’ tot up-tempo dansbare ’traditionals’.

Zaterdag 15 juni om 20.15 uur.
Het Concertgebouw, Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam.
Entree: € 15,00 inclusief een consumptie.
Kaarten kunnen worden besteld bij Het Concertgebouw.

Voor meer informatie over Deliverance kijk op www.deliverance.nl.

Individuele deelnemers

Erwin Young – dirigent
Rick Piepers – toetsen
Daan de Nobel – gitaar
Luis Díaz – percussie
Harm Wijntjes – basgitaar

Meer info

Bezoek deze website voor meer info