Grenzeloze Liefde

zo 26 mei 14:30 - 16:30

Beschrijving

In Grenzeloze Liefde neemt Internationaal Dansensemble Paloina u mee naar een wereld vol dansante liefde. Liefde voor dansen of dansen voor de liefde, tussen één man en vrouw of als groep om de liefde te vieren. Tijdens onze voorstelling delen wij choreografieën uit onder andere Hongarije, Albanië en India met u.

We zullen Grenzeloze Liefde op zondag 26 mei 2019 voor u spelen in het Griffioentheater in Amstelveen (Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen). Aanvang van de voorstelling is 14.30 uur.
U kunt kaarten reserveren via de website www.paloina.nl of telefonisch via telefoonnummer 023-7852344 (Charlotte Piepers), bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken. De toegangsprijs voor de voorstellingen is 17 euro, de kaarten voor de Vrienden van Paloina (onze donateurs) en kinderen (tot 12 jaar) kosten 10 euro per kaart.
Internationaal dansensemble Paloina bestaat uit circa 30 jonge dansers en 6 muzikanten. Het ensemble reist al sinds 1971 vanuit Amsterdam door heel Nederland en ver daarbuiten om de dynamiek en veelzijdigheid te tonen van internationale dans en muziek. In haar voorstellingen brengt Paloina een aaneenschakeling van choreografieën uit verschillende landen. De dansen en melodieën zijn energiek of melancholisch, uitbundig of ingetogen. Gekleed in prachtige, vaak authentieke kostuums nemen de dansers en muzikanten u mee op reis.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info