Het Goois Jeugd Orkest en junior Goois Jeugd Orkest bij kasteel Sypesteyn

vr 9 jun 00:19 - 00:20

Beschrijving

Ook dit jaar zijn het junior Goois Jeugd Orkest en het Goois Jeugd Orkest weer te horen in de tuinen van Sypesteyn. Vorig jaar werd het een heerlijke middag en we hopen weer op een stralend zonnetje en veel publiek.

Het GJO is een actieve vereniging, bestaande uit een junior orkest (vanaf 8 jaar) en een jeugdorkest (vanaf ca. 13/14 jaar). Het GJO heeft ruim 60 leden en richt zich op een gemengd repertoire, met zowel klassieke werken van bekende componisten als lichte muziek uit films en musicals. Naast een jaarlijks repetitie weekeinde, regelmatig concerten en af en toe ook leuke andere activiteiten wordt er ook elke paar jaar een buitenlandse orkestreis gemaakt. Voor meer informatie over het orkest: www.gooisjeugdorkest.nl

Het concert op Sypesteyn zal ongeveer een uur duren.
Bij slecht weer gaat het concert niet door: kijk op die dag nog even naar de website of bel met 035-5823208.

Het concert is toegankelijk voor de hele familie. Juist omdat er door jongeren gemusiceerd wordt en er buiten veel bewegingsvrijheid is, zeker ook voor kinderen een zeer geschikt concert! Toegang toegang via het blauwe ijzeren hek bij het koetshuis. De kinderen van het orkest zullen graag met hun vioolkist bij u langs gaan: wat zij bij elkaar ophalen kunnen zij goed gebruiken voor hun repetities en buitenlandse reizen.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info