Het Musicale Landleven

zo 25 jun 12:45 - 17:00

Beschrijving

De Butzelaarstraat in Luttenberg zal zondag 25 juni vervult zijn met muziek. In het centrum van het dorp wordt de vijftiende editie van het straatkorenfestival ‘Het Musicale Landleven’ gehouden. Tien koren zullen hun liederen ten gehore brengen.

De koren komen uit de gehele regio en ook dit jaar weer van ver over de provinciegrens.

Het Musicale Landleven begint zondag 25 juni om 12.45 uur, wanneer de koren samen zingend de berg afkomen en naar de diverse podia worden begeleid.

Rondom het festival wordt een braderie in landlevenstijl gehouden. Daar oude ambachten te zien zijn en ook zullen diverse bedrijven hun producten demonstreren en tentoonstellen. Er hebben zich ondertussen al ruim zeventig standhouders aangemeld.
Het geheel zal verder worden omlijst met diverse straattheateracts, een trekkerdans demonstratie, een waarzegster, een verhalenvertelster, een ballonentertainer, natuurlijk voor de kinderen een kinderboerderij, is de scouting present en er zijn enkele springkussens. Tevens kunnen bezoekers met de paardenkoets een rit door het dorp maken.

Rond 17.00 uur wordt het festival afgesloten. Wanneer de tien deelnemende koren gezamenlijk nog een aantal liederen ten gehore brengen.

De entree voor het festival is gratis. Daarnaast zijn er ook geen parkeerkosten.

Voor meer info:
H. Korenromp
www.stroatkjals.nl
info@stroatkjals.nl

Meer info

Bezoek deze website voor meer info