IK TOON - OPEN LESSEN, REPETITIES & OPTREDENS

do 1 jun - vr 30 jun 10:00 - 22:00
  • Muziek , Dans , Beeldend , Theater , Schrijven , Digitaal
  • gratis
  • Zeven Aleetjes 1a
    8011 CV Zwolle
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

IK TOON – OPEN LESSEN, REPETITIES & OPTREDENS
In juni staan ‘kennismaken en ontdekken’ centraal. Kinderen, jongeren en volwassenen krijgen de kans om een gratis les of repetitie bij te wonen bij een vereniging, cultuuraanbieder of gezelschap naar keuze. Altijd al saxofoon willen spelen? Wil je zoon op dans- of drumles? Zwolle zet haar deuren voor iedereen open!

IK TOON FESTIVAL ZWOLLE
Van 29 mei t/m 30 juni 2017 is Zwolle hét podium van alle (amateur)kunstenaars tijdens het IK TOON FESTIVAL (voorheen WAK). Een uitgebreid programma met optredens, inspirerende workshops en masterclasses, open lessen en repetities en ontmoetingen. Heel Zwolle staat in het teken van de amateurkunst: de historische binnenstad, kunstencentra, buurthuizen, maar ook thuis en op straat vind je optredens en activiteiten.
Doe mee en toon wat je in huis hebt, individueel of met een groep! Schrijf je snel in voor één of meerdere programma onderdelen.

Individuele deelnemers

Heel Zwolle staat in het teken van de amateurkunst: de historische binnenstad, kunstencentra, buurthuizen, maar ook thuis en op straat vind je optredens en activiteiten.
Doe mee en toon wat je in huis hebt, individueel of met een groep! Schrijf je snel in voor één of meerdere programma onderdelen.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info