Iktoon Schiedam

za 1 jun - za 29 jun 10:00 - 17:00
  • Muziek , Dans , Beeldend , Theater , Film/Fotografie , Schrijven
  • Hoogstraat 97
    3111HC Schiedam
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Iktoon 2019 is een feest voor en door Schiedammers. De landelijke manifestatie zet dit keer de hele maand juni amateurkunstenaars in Schiedam in de schijnwerpers. Met presentaties, open ateliers en workshops laat het de kunst in al zijn verscheidenheid zien. Van zang, fotografie en beeldend werk tot spoken word, theater en dans.

Het is de 3e keer dat stichting Mooi Werk Iktoon in Schiedam co├Ârdineert. We zijn er trots op dat we weer samen met ruim 400 kunstenaars een programma hebben gemaakt dat Schiedam van zijn beste kant laat zien. Ontmoetingen vormen een rode draad in het programma; tussen de bezoeker of deelnemer en de kunstenaars en met de kunstwerken. Ontmoetingen van allerlei Schiedammers die leiden tot verhalen en gesprekken. Deze verhalen worden gebundeld in het dagboek van Schiedam wat tot stand komt in samenwerking met het Stedelijk Museum Schiedam.

In de feestelijke eindmanifestatie op 29 juni die we samen met en in de Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs organiseren komen alle kunsten samen en kan iedereen genieten van al dat moois wat de Schiedammer te bieden heeft!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info