InCanto 5 jaar in het nieuws!

za 2 jun 20:00 - 22:30

Beschrijving

Op zaterdag 2 juni 2018 viert InCanto Tiel haar eerste lustrum met een ambitieus jubileumconcert in de Agnietenhof in Tiel.

InCanto werd 5 jaar geleden opgericht en is intussen uitgegroeid tot een volwassen koor van ruim 20 leden. Het repertoire van InCanto is zeer divers, van klassiek tot musical, van pop tot opera. InCanto is muzikaal en muziektechnisch voortdurend in beweging, en de enthousiaste leden streven elk binnen hun eigen mogelijkheden naar de hoogst mogelijk perfectie.
De leden van InCanto komen intussen niet meer alleen uit Tiel, maar uit de wijde omgeving, en staan onder de bezielende leiding van repetitor en pianiste Ineke Geleijns.
InCanto heeft 2 vaste solisten, Paula van Asch-Valkering en Jan-Dirk van Asch, die bij elk optreden één of meerdere solostukken ten gehore brengen, en natuurlijk bij het jubileumconcert niet zullen ontbreken.
Speciaal voor het jubileumconcert is een samenwerking aangegaan met de akoestische coverband The Passengers, een strijkkwartet, dansers vanuit Zinder, en speciaal voor het concert zijn projectkoorleden aan het vaste koor toegevoegd. Daarnaast is regisseur Richard Sprokkereef aangetrokken, die zorgt voor een bijzondere presentatie van koor en programma.
Kaarten voor het jubileumconcert, à € 19,50, kunnen gereserveerd worden via www.agnietenhof.nl/programma/InCanto.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info