Inloopconcerten door Amersfoortse koren

za 22 feb 13:00 - 17:30

Beschrijving

Scholen in de Kunst/Platform Amateurkunst Amersfoort organiseert in samenwerking met de Amersfoortse koren een serie van drie gratis inloopconcerten op de zaterdagmiddag in februari: 8, 15 en 22 februari. Kom luisteren en maak kennis met 25 koren.

De inloopconcerten zijn gratis te beluisteren. Elk koor treedt een half uur op. Het aantrekkelijke voor de bezoeker is dat men zo naar binnen kan lopen om kortere of langere tijd te luisteren. Voor mensen die minder bekend zijn met koormuziek: een ideale manier om hiermee kennis te maken. Voor de liefhebber: een leuk extraatje. En voor degene die op zoek is naar een koor om zich bij aan te sluiten een mooie manier om kennis te maken met in totaal 25 Amersfoortse koren.
De inloopconcerten zijn een jaarlijks terugkerend evenement met altijd enthousiaste reacties en grote belangstelling van het publiek.

Datum: zaterdag 8, 15 en 22 februari 2020
Plaats: kerken De Bron, De Lichtkring en De Nieuwe Kerk
Tijd: 13.00 – 17.00 uur (De Bron en De Lichtkring ) en 13.00 – 17.30 (De Nieuwe Kerk )
Prijs: gratis toegang, inclusief programmaboekje
Informatie: www.scholenindekunst.nl en 033 479 80 23

Individuele deelnemers

Deelnemende koren op 22 februari: Shanykoor Ahoy, Roca Rosa, Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal, Smartofore, Amersfoorts Vocaal Ensemble, Vrouwenkoor Capricciosa, Vocalgroup Akkoord, POPstones, Amersfoorts Kamerkoor

Meer info

Bezoek deze website voor meer info