Jazz in Duketown: dansmiddag voor senioren

za 8 jun 14:00 - 16:30

Beschrijving

Elk jaar wordt tijdens het Pinksterweekend het vierdaagse festival Jazz in Duketown gehouden in de hoofdstad van onze provincie: ‘s-Hertogenbosch.

Dit jaar organiseert de stichting Jazz in Duketown samen met KBO-Brabant voor het eerst een speciale Jazz-dansmiddag voor senioren.

Zaterdag 8 juni bent u van harte welkom in Pand 18 in de Sint Jozefstraat, hartje stad. Wellicht kent u het historische pand niet alleen van de buitenkant; ooit was er namelijk de lagere school St. Aloysius gehuisvest en later de ivo-mavo.

U kunt dansen op de livemuziek van Trio Old Spice, bestaande uit Peter van Beijnum op fluit en cajon, Toon Segers op de contrabas en Huub Lammers op gitaar. Ook Lindy Hop Vereniging JazzOut is van de partij. Lindy Hop is een energieke, vrolijke en sociale Swing dans uit de jaren dertig en veertig. Mocht u de Jazz-danspasjes niet (meer) beheersen, met de dansleraren van JazzOut heeft u ze zo (weer) te pakken. De dansmiddag voor senioren is – na aanmelding – gratis toegankelijk. Op vertoon van uw KBO-Brabant lidmaatschapspas ontvangt u bovendien twee consumptiebonnen. Maar wacht niet te lang met aanmelden, want er kunnen maximaal 150 mensen deelnemen!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info