Kinderfilm- en theatervoorstelling "Jelger de goochelaar en de Poppenheks"

wo 7 jun

Beschrijving

Een theaterzaal met honderden enthousiaste kinderen die meegenomen worden in een sprookjeswereld vol spanning, humor en verrassingen.

Voordat de film begint, verschijnt Jelger de goochelaar op het podium en trakteert de kinderen op een interactief en muzikaal optreden. Daarna begint de film en wordt het griezelen geblazen! Maar niet alleen maar griezelen, want er zitten ook heel veel vrolijke momenten in, zodat er ook volop plezier aan wordt beleeft.

In het Westland is het sinds 2010 traditie dat er een Jelger de goochelaar film in het theater wordt vertoond. De films worden met minimale middelen opgenomen, maar heeft toch een professionele kwaliteit. De cast en crew werkt al jaren belangeloos mee.

Kinderen worden vanaf het begin tot aan het eind geboeid door een pakkende verhaallijn die alle kanten opgaat en uiteindelijk toch een geheel vormt. Het kenmerk van een Jelger de goochelaarfilm is het prikkelen van de kinderlijke fantasie en hiermee het stimuleren van de creativiteit.

Een theater- en filmvoorstelling van Jelger de goochelaar is gratis toegankelijk voor alle basisscholen. Op die manier kunnen alle scholen zonder enige financiƫle belemmering eraan deelnemen. Het huren van een theater is uiteraard niet gratis, maar wel zeer prijzig. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons willen steunen. Dat kan via deze link: https://www.voordekunst.nl/projecten/5601-jelger-de-goochelaar-en-de-poppenheks-1

Meer info

Bezoek deze website voor meer info