KUUB Spoken Word Workshop - break out of the box!

wo 12 jun 19:00 - 21:30

Beschrijving

Spoken Word is, in het kort, het voordragen van een zelfgeschreven tekst. Welke ervaring wil jij meegeven aan je publiek? Hoe kun je met behulp van je stem, houding en ritme je publiek meenemen? Is er een boodschap die je wilt overbrengen?

Tijdens de workshop krijg je verschillende opdrachten en geeft Maaike Boumans feedback op je performance-vaardigheden. We gaan specifiek werken aan wat voor jou ‘out of the box’ is: waar wil jij in groeien in je performance? Als je iets gaat voordragen (bijvoorbeeld tijdens Festival KUUB 15 juni) kunnen we ook op die performance focussen. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zelf schrijft en graag zijn voordracht wil verbeteren. Enige schrijfervaring is vereist. Wees welkom!

Meedoen is gratis, maar er is beperkt plek! Geef je op met een mail o.v.v. Spoken Word Worskhop met je naam en telefoonnummer: info@festivalkuub.nl

Maaike Boumans is schrijver, performer, sociaal ondernemer en host. Ze is sinds 2011 onderdeel van Poetry Circle Nowhere, heeft met 5 andere dichters de bundel En ze leefde nog (Uitgeverij Rorschach) uitgebracht en speelt in de voorstelling RAUW (v/v). Ze staat regelmatig op het podium en voor de klas om workshops te geven.

De Spoken Word Workshop is een opmaat naar Festival KUUB zaterdag 15 juni op en om het Canadaplein. Op KUUB Breekt Door kun je gratis je genieten van bands, dans, theater, kunst, creatieve workshops, rake woorden én kinderactiviteiten. Of pas je opgedane spoken word vaardigheden toe in de Silent Lounge!

Meer info

Bezoek deze website voor meer info