Landelijk Atelierweekend

za 16 nov - zo 17 nov

Beschrijving

Honderden open ateliers in heel Nederland

Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 16 en 17 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Honderden beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij het creƫren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Ook in uw regio!

Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Tijdens dit weekend zijn in heel Nederland honderden ateliers te bezoeken. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwers, keramisten, glasblazers, installatie bouwers, fotografen, textiel kunstenaars en nog veel meer. Dit evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

Op Landelijkatelierweekend.nl vindt u het actuele overzicht van alle deelnemende ateliers die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd. Komt u ook de kunstenaars ontmoeten en van hun kunst genieten?

www.landelijkatelierweekend.nl

Meer info

Bezoek deze website voor meer info