Literatuur & Muziek in Bibliotheek Breda

ma 9 mrt 15:00 - 16:00

Beschrijving

De landelijke Boekenweek, die ieder jaar wordt georganiseerd in de maand maart, is verschoven naar de zomermaanden. Een week vol fijne leesinitiatieven, die momenteel onmogelijk zijn, moeten van de baan. Om toch een beetje het lezen te vieren, is die week in maart omgedoopt tot ‘het Voorwoord van de Boekenweek’.

Literatuur- en muziekliefhebbers opgelet: dinsdag 9 maart, start Bibliotheek Breda vanuit de Concertzaal met een nieuw initiatief: ’Literatuur & Muziek’ waarin één specifiek boek centraal staat en muziek het verhaal en de sfeer probeert aan te vullen en te versterken. Pianiste Jetje van Wijk speelt, vertelt over én leest voor uit het boek “Vaslav” van Arthur Japin. Een boek, waarin muziek een grote plaats inneemt. Omdat u niet naar ons kan komen, komen wij livestream naar u met dit prachtige boek. Zet uw lievelingsstoel maar klaar, een pot geurende thee of koffie binnen handbereik én ga genieten. Met slechts één klik kunt u er bij zijn.

Datum: dinsdag 9 maart

Tijd:15.00 -15.45u

Meld u zich aan voor de gratis link via de website.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk voor het verkrijgen van deze link.

Schikt dinsdag 15.00u niet, meld u zich dan tóch aan voor de link. De stream zal nl. nog een paar dagen te bekijken zijn.

De bibliotheek zorgt voor extra exemplaren van het boek i.v.m. uitleen aan belangstellenden.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info