MEET ME IN MONTAUK | A-Way Productions

do 21 jun 20:30 - 22:00

Beschrijving

In 2004 verscheen de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind, waarin de bittere pijn van een gebroken hart centraal staat. ‘Meet me in Montauk’ is een Engelstalige theatrale bewerking van de film, geschreven en gemaakt door het jonge theatercollectief A-Way Productions.

In ‘Meet me in Montauk’ volgen we Joel die zijn voormalige liefde Clementine uit zijn geheugen laat wissen. Al snel ziet hij al hun ruzies, confrontaties en saaie momenten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar dan verdwijnen ook alle hun liefdevolle en gelukkige herinneringen.

‘Meet me in Montauk’ gaat over menselijke relaties, waarin geluk, pijn en verdriet niet te voorkomen zijn. De productie bespreekt herkenbare thema’s als verliefdheid, liefdesverdriet en de eindeloze zoektocht naar jezelf en de ander. De vragen die het oproept lijken relevanter dan ooit in een tijd waarin we mensen kunnen deleten, simpelweg door ze te ‘ontvrienden’ en waar technologie steeds meer een vitaal onderdeel uitmaakt van ons dagelijks leven.

Het jonge theatercollectief A-Way Productions speelde in 2016 haar debuutvoorstelling ‘Bang, bang, You’re Dead’, een verhaal over de op school gepeste Josh die zijn medescholieren en ouders neerschoot. Vorig jaar speelde het collectief ‘Slaughterhouse-Five’, een stuk waarin op unieke wijze de absurditeiten van oorlog werden benaderd. A-Way Productions maakt maatschappelijk-relevant Engelstalig theater voor een breed publiek.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info