[MI:T] / DANCE CONNECTS COMPANY / TRY-OUT

wo 27 jun 20:15 - 22:15

Beschrijving

[mi:t] is de titel van de eigenzinnige theaterproductie van Dance Connects Company en betekent to meet en meat; ontmoeten en vlees.

[mi:t] is een drieluik gemaakt door drie choreografen en verteld het verhaal van verliezen, verloren zijn en vinden. Het is een productie over de mens in al zijn vormen en maten. Het vlees, het haar, de huid. Maar ook over de ontmoeting tussen jong en oud. Hoe verhouden we ons ten opzichte van elkaar en onszelf. En hoe maken we contact met ons ware zelf en met de ander?

Try-out
Op 27 juni vindt de eerste try-out van [mi:t] plaats in Theater Perdu. Tijdens deze gratis try-out, die geschikt is voor alle leeftijden, kun je genieten van het verhaal, de performance, de dansers en de makers. Na de voorstelling zullen we het publiek een aantal vragen stellen. Meningen en visies over de productie, de uitstraling en de beeldvorming rondom performers van alle leeftijden kunnen worden gedeeld op een interactieve wijze.

Publiek gezocht
We zijn op zoek naar divers publiek, dat het fijn en belangrijk vindt om mee te denken en bij te dragen aan de ontwikkeling van DCC en haar producties. We beloven een inspirerende avond en het hele team zal aanwezig zijn.

Datum: 27 juni 2018
Tijd: 20:15 – 22:15 uur
Locatie: Theater Perdu, Kloveniersburgwal 86, 1012 CZ Amsterdam
Reserveren: Stuur een mail naar info@danceconnects.nl, dan ben je verzekerd van een plaats in het theater.

_______________________________________________

[mi:t] gaat in premiere op 9 december 2018 in CC Amstel, het nieuwe cultuurhuis in het Asherkwartier in Amsterdam-Zuid en wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Amsterdams Fonds voor de Kunst.
DCC is onderdeel van Stichting Dance Connects.

Individuele deelnemers

Choreografie / Floortje Rous, Lorenzo Copodieci, Sasker Polman

Senior dansers / Lous America / Lidwien Berkhout / Ewa Biënko / Noor Bos / Anne van Delft / Eugenie de Jong / Roos Perenboom / Hanny Sjaarda / Milène Smits / Florence Visser / Corrie Werkman – Hiep / Marina Wortel / Louise Wijsman

Junior dansers / Rosanna Boom – ter Steege / Rita Correia / Ymke Fros / Stacey Huijbers / Don Raven / Friederike Ruby

Muziek / Gerrit de Boer (viool/gitaar), Martino Pitruzzela (percussie), Nickolas Papadimitriou (piano), Chiecko Duyvis (cello)

Meer info

Bezoek deze website voor meer info