Mont Martre van het Gooi! Ben jij plein air schilder? Doe mee!

vr 9 jun 09:30 - 16:30
za 10 jun 09:30 - 16:30
zo 11 jun 09:30 - 18:00
  • Beeldend
  • 0,00
  • Biersteegplein
    1211CG Hilversum
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Een Frans weekend plein air schilderen op het mooiste en meest schilderachtige pleintje in Hilversum: het bier plein bij de biersteeg!
Kees van eet- en drinkgelegenheid Puur Smaeck en wijnbar Vintage en Casper van Bistro Vos zijn dit jaar onze (als schilders en terraspubliek) gastheren.

Hier vindt gedurende het tweede weekend in juni het schilderevent ‘Mont martre van het Gooi’ plaats! Alle plein air schilders van het Gooi, verenigt u en geniet van een mooie dag schilderen en plein air hartje Hilversum!

Je kunt je werk te koop zetten en exposeren in restaurant Puur Smaeck, wijnbar Vintage en restaurant Vos en aan het eind van het weekend, op zondagavond kun je je werk proberen te verkopen, doneren of meenemen naar huis.

Voor wie?
Schilder jij? meld je aan als je al eens plein air hebt geschilderd en stuur een van je werken op. Omdat het niet een al te groot plein is, is het handig vooraf te weten hoeveel mensen er interesse hebben om te schilderen.

Ook voor amateurmusici!
Natuurlijk mag de juiste muziek tijdens dit event niet ontbreken! Maak jij mooie muziek (accordeon of iets dergelijks) voor op straat en lijkt het je leuk om het publiek op het terras te vermaken tijdens dit schilderevent? Meld je aan en laat horen wat je voor muziek maakt!

Laat weten of je mee wilt doen met dit event met jouw kunde en kunst!

Dit initiatief is een samenwerking van atelier in het gras en eet- en drinkgelegenheid Puur Smaeck en Bistro Vos

Individuele deelnemers

Iedereen is uitgenodigd en welkom te komen kijken naar dit schilderevent en op het terras van dit gezellige plein wat te nuttigen en te genieten van de verfspetters op het doek!

Elke schilder met enige plein air ervaring is welkom om zich aan te melden op een van deze drie dagen. Via facebook stuur je een bericht naar facebook Atelier in het gras, en anders bel je aan bij Puur Smaeck met een kaartje met naam en contactgegevens. Vermeld verder welke dag en evt dagen je graag wilt komen.
Vermeld daarbij ook de dag van eerste voorkeur. Je mag ook op de dag zelf nog beslissen, maar dan bestaat er een mogelijkheid van teleurstelling dat het plein te vol staat.
Wanneer wij je gegevens verwerken dan vragen we je om wat werk te laten zien. Er is geen selectie op basis van goed of slecht, maar wel op basis van het aantal plaatsen voor de ezel en de match van zoveel mogelijk mensen op de juiste momenten. Verder vermeld of jij je werk wilt exposeren in het restaurant en of je het te koop wilt zetten. En tot slot vergeet niet je telefoonnummer en of je deel uit wilt maken van de whatsapp groep voor de laatste info rondom dit event.
Het is een initiatief in de ik toon-maand van de amateurskunst gebaseerd op spontaniteit van een amateurschilder en de gastvrijheid van restauranteigenaren op het mooiste pleintje van Hilversum.
Het is geen gespreid bedje event, d.w.z. als schilder zorg je zelf voor je ezel en materiaal, evenals het opruimen ervan en de eventuele verkoop of donatie ervan. Enige plein air schilder ervaring hiervoor is daarvoor gewenst!

We zijn ook op zoek naar passende muziek tijdens dit event. Iedere (amateur)muzikant of kleine band die een mooie muziek act graag ten gehore wil laten brengen, wees welkom! Dit is verder in overleg met de initiatiefnemers.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info