Music Mash Up

zo 30 jun 12:00 - 19:00
  • Muziek
  • gratis
  • Hinthamerstraat 74
    5211 MR 's-Hertogenbosch
    Bekijk op Google Maps

Beschrijving

Op zondag 30 juni is de knallende afsluiting van de iktoon-maand bij Babel… de Music Mash Up! Deze middag en avond zijn er optredens van de meesters, maar ook van leerlingen, vrienden en huisgenoten van Babel. Van rock tot singer-songwriters en van musical tot opera, van alles komt aan bod!

Het programma zit tjokvol. Het Filharmonisch Jeugdorkest Den Bosch trapt de middag af waarna verschillende acts van Muziekschool Den Bosch, de Telekids Musical club, Muziektheater Spetter en diverse leerlingen en docenten van verschillende muziekdisciplines (o.a. viool, cello, zang) hun kunsten tonen.

Naast muziek beluisteren kun je deze middag ook iets leren over muziek. Er is een lezing over ukelele en kanker en een luisterreis door de Italiaanse opera(geschiedenis).

Met de Music Mash Up sluit Babel de iktoon-maand af. Gedurende de hele maand juni is het open maand en staan de deuren nog wijder open dan normaal. We bieden een podium aan alle amateurkunstenaars van Den Bosch. Bekijk de agenda in het iktoon-menu op www.babeldenbosch.nl voor het complete maandoverzicht.

Meer info

Bezoek deze website voor meer info